Nalaten

Ook na uw leven kunt u nog iets betekenen voor een ander via een nalatenschap. Door het Vlaams Bijbelgenootschap op te nemen in uw testament levert u een belangrijke bijdrage aan de voortzetting van het bijbelwerk.

Bovendien kunt u uiting geven aan uw persoonlijke wensen, bijvoorbeeld door een terrein aan te geven dat u na aan het hart ligt. Zoals kinderbijbels voor de Vlaamse jeugd of nieuwe bijbelvertalingen.

Legaat of nalatenschap

Voor de toekomst van het bijbelwerk zijn nalatenschappen erg belangrijk. Wij hopen dat u wilt overwegen het Vlaams Bijbelgenootschap te noemen in uw laatste wil. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden:

  • U laat een legaat na aan het Vlaams Bijbelgenootschap. Dit is een door u bepaald geldbedrag of waardevol bezit (aandelen, kunstwerk of een huis).
  • U benoemt het Vlaams Bijbelgenootschap tot (mede-) erfgenaam van uw nalatenschap of een gedeelte daarvan.

Uitnodiging voor een gesprek

Hebt u vragen over nalaten aan het Vlaams Bijbelgenootschap? Relatiemanager mr. Sander Stevense van het VBG is graag bereid u verder te informeren. Neem voor advies of een persoonlijk gesprek contact met ons op. Als u het op prijs stelt, komt dhr. Stevense bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Dhr. Sander Stevense
(023) 514 61 75
sstevense@bijbelgenootschap.nl

Meer informatie

Een testament dient altijd door een notaris te worden opgemaakt. Wanneer u hierbij advies of begeleiding nodig hebt, zijn wij u graag van dienst. Stuurt u dan een bericht aan dhr. Sander Stevense, via sstevense@bijbelgenootschap.nl. Ook kunnen wij u een lijst toesturen van notarissen bij u in de buurt.