Nalaten

Ook na uw leven kunt u nog iets betekenen voor een ander via een nalatenschap. Door het Vlaams Bijbelgenootschap op te nemen in uw testament levert u een belangrijke bijdrage aan de voortzetting van het bijbelwerk.

Bovendien kunt u uiting geven aan uw persoonlijke wensen, bijvoorbeeld door een terrein aan te geven dat u na aan het hart ligt. Zoals kinderbijbels voor de Vlaamse jeugd of nieuwe bijbelvertalingen.

Nalatenschap

Voor de toekomst van het bijbelwerk zijn nalatenschappen erg belangrijk. Wij hopen dat u wilt overwegen het Vlaams Bijbelgenootschap te noemen in uw laatste wil.

Meer informatie

Hebt u vragen over nalaten aan het Vlaams Bijbelgenootschap? Hebt u vragen over nalaten aan het Nederlands Bijbelgenootschap? Wij zijn graag bereid u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via 078 – 48 44 86 en via Onze relatiebeheerders komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek, u  bent tot niets verplicht.

Notaris

Een testament dient altijd door een notaris te worden opgemaakt. Wanneer u hier vragen over hebt dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook kunnen wij u adviseren over notarissen bij u in de buurt, wij helpen u graag!