Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers van het VBG maken samen met leden en donateurs het mogelijk dat mensen in binnen- en buitenland de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven!

Kom ook in actie  en help mee om de Bijbel dichtbij brengen! Met twee uur per maand lever je aan het bijbelwerk al een concrete bijdrage die er toe doet!

Dit kun je doen:

  • Werf leden
  • Organiseer een bijbelquiz
  • Promoot het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap op een braderie of kerstmarkt
  • Geef nieuws door voor het kerkblad of de website

Ambassadeur

De vrijwilliger is het gezicht – zeg maar de ambassadeur – van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap in de kerk en de gemeente en vraagt aandacht voor het bijbelwerk in binnen- en buitenland.  Als vrijwilliger kun je op verschillende manieren invulling geven aan activiteiten afhankelijk van je mogelijkheden.
Elke inzet is welkom!

Enthousiasme werkt aanstekelijk

BLDledenwerving (250px)Leden en donateurs zijn de basis van het werk en de mogelijkheden van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap. Leden werven kan op verschillende manieren; persoonlijk contact en enthousiasme zijn daarbij heel belangrijk. Als jij uitstraalt dat je de Bijbel belangrijk vindt, heeft dat zeker effect op anderen. En je hebt een goed verhaal: wie lid wordt, geeft het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap meer mogelijkheden om de Bijbel dicht bij mensen te brengen en krijgt zelf bovendien een mooie attentie.

Belangstelling?

Neem contact op met telefoonnummer: 078 48 44 86
o
f meld je hier aan.