Nieuws

Het VBG zoekt vrijwilligers voor evenementen

Wilt u of wil jij ons helpen de Bijbel dichtbij te brengen? Het Vlaams Bijbelgenootschap zoekt vrijwilligers die een bijdrage willen leveren bij evenementen.

Het Vlaams Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij, in Vlaanderen en wereldwijd. Hier willen we ook dit jaar mee doorgaan! Wilt u of wil jij ons helpen?

We zoeken vrijwilligers voor de volgende evenementen:

Zaterdag 16 september: Festival van het Woord in Antwerpen

Voor dit evenement zoeken we vrijwilligers die praktisch de handen uit de mouwen willen steken bij de opbouw en het afbreken van het evenement, informatie willen geven over de Expo Biblia en het werk van het VBG, en willen assisteren bij verschillende activiteiten in de kindertent.
Locatie: de Groenplaats in Antwerpen

Lees hier meer over het Festival van het Woord

Dinsdag 3 oktober: jaarmarkt in Boechout

Voor dit evenement zoeken we vrijwilligers die onze stand willen bemannen, waar informatie over het werk van het VBG gegeven wordt.
Locatie: Protestants-Evangelische Kerk Boechout op het Onze-Lieve-Vrouwplein te Boechout

Woensdag 1 november: Vlaamse Evangelische Familiedag

Voor de familiedag zoeken we vrijwilligers die informatie willen geven over het werk van het VBG, en willen assisteren bij activiteiten rond de Samenleesbijbel.
Locatie: Provinciaal Vormingscentrum, Smekenstraat 61 te Oostmalle

Bent u of ben jij bereid om bij een van deze evenementen een uurtje of meer te helpen? Meld je aan via dit formulier. Mail naar mmeyfroot@bijbelgenootschap.be voor meer informatie over het vrijwilligerswerk.

Meld je aan