Steun het vertalen en verspreiden van de Bijbel

Samen met u brengen we de Bijbel dichtbij. In binnen- en buitenland, in nieuwe vormen en talen en voor nieuwe generaties.

Steun ons werk voor de Bijbel

Het NBG zorgt in Nederland voor eigentijdse bijbelvertalingen, zoals de Bijbel in Gewone Taal, de Samenleesbijbel en de kinderdienstmethode Bijbel Basics. Zo geven we de Bijbel door aan nieuwe generaties.

Als onderdeel van de United Bible Societies dragen we verder bij aan meer dan 80 bijbelprojecten wereldwijd. Van de eerste bijbelvertaling ooit voor Karakalpakstan, tot de verspreiding van bijbels in Angola. Om al ons werk in binnen- en buitenland mogelijk te maken, kunnen we niet zonder de steun van leden en donateurs.

U kunt ons helpen op de volgende manieren:

  • lid worden > vanaf €25,- per jaar maakt u nieuwe vertalingen en de verspreiding van bijbels mogelijk en krijgt toegang tot debijbel.nl
  • doneren > u steunt een specifiek project
  • schenken
  • nalaten
  • vrijwilliger worden in uw regio of kerk

Onze hoofddoelstellingen:

De Bijbel raakt je. Het boek is dan wel eeuwenoud, toch geeft het steeds nieuw inzicht of zet het je aan het denken. Wat zijn de ervaringen van mensen van nu? En hoe kun je met de Bijbel aan de slag? Het NBG laat zien op welke manier de Bijbel vandaag de dag nog steeds relevant is. De Bijbel is een boek voor het leven! Bekijk onze projecten.

Het bijbelgenootschap heeft twee hoofddoelstellingen:

    • Alle mensen kunnen de Bijbel ontdekken, lezen en omarmen. De Bijbel gaat vaker open en mensen ervaren de Bijbel als relevante bron voor hun leven.
    • Ieder kind heeft de kans om de Bijbel te ontdekken als relevante bron voor zijn of haar leven voor het 15e levensjaar.

Lees meer over onze missie. Want wij geloven dat de Bijbel er is voor iedereen.

Word lid of donateur

Leden en donateurs maken ons werk mogelijk.

Steun structureel en word lid
Doneer aan een bijbelproject