Nieuws

Vacatures Ledenraad 2022

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap is een vereniging met leden, een ledenraad, een bestuur en een directie. De ledenraad is een belangrijke schakel tussen alle leden van de vereniging en het werk dat in binnen- en buitenland gedaan wordt. In 2022 ontstaan er in de ledenraad twee vacatures.

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap is een vereniging. Het woord ‘vereniging’ zegt het al: mensen verenigen zich rond een doel. In ons geval is dat ‘de Bijbel voor iedereen’. Samen werken we eraan om de Bijbel dicht bij mensen te brengen, zodat mensen de Bijbel als bron voor hun leven kunnen ontdekken, lezen en omarmen. Als leden willen we samen dat doel realiseren!

Wil jij meer weten over de werking van de ledenraad?

Meer informatie

 

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap zoekt twee nieuwe leden voor onze ledenraad. Bekijk de vacatures:

Wij zoeken een lid voor de ledenraad met kennis van verenigingen en verenigingsrecht

Per mei 2022 ontstaat er een vacature in de ledenraad, en zoeken we een NBG-lid dat zijn of haar kennis van verenigingen en verenigingsrecht wil inbrengen in onze ledenraad. Heb je hier kennis van en heb je hart voor de Bijbel? Versterk dan de ledenraad van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap en draag bij aan onze missie!

Bekijk de vacature

Wij zoeken een lid voor de ledenraad met kennis van kerkelijke diversiteit

Per mei 2022 ontstaat er een vacature in de ledenraad, en zoeken we een NBG-lid dat zijn of haar kennis van kerkelijke diversiteit in Nederland en Vlaanderen wil inbrengen in onze ledenraad. Heb je hier kennis van en heb je hart voor de Bijbel? Versterk dan de ledenraad van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap en draag bij aan onze missie!

Bekijk de vacature