Nieuws

De NBG-najaarscatalogus

De 'Rechte Bijbel' en een jubileumuitgave van de 'Prentenbijbel' van Marijke ten Cate. Dat zijn de meest opvallende uitgaven in de zojuist verschenen najaarscatalogus van het bijbelgenootschap.

De Rechte Bijbel

‘De Bijbel is een relevant boek met een rijke betekenis,’ aldus bijbelgenootschap-uitgever Stefan van Dijk. ‘Neem nu de Rechte Bijbel. Rechtvaardigheid is één van de belangrijkste thema’s in de Bijbel, maar net zo goed in de wereld van vandaag. De Rechte Bijbel geeft lezers meer zicht op dit thema. Het is een Bijbel in Gewone Taal met bijbelstudies over recht doen. Er staan ook 650 gemarkeerde bijbelgedeelten.’ De Rechte Bijbel wordt eind oktober gepresenteerd. Organisaties die eraan mee hebben gewerkt zijn: Micha Nederland, IJM, Kerk in Actie, EO en Tear.

Prentenbijbel

De best verkochte kinderbijbel van ons land – de Prentenbijbel van Marijke ten Cate – bestaat tien jaar. Reden voor een speciale jubileumuitgave in september: een door Marijke ten Cate gesigneerde versie met een kwartetspel erbij met illustraties uit de Prentenbijbel.

Bestelinformatie

De nieuwe titels van het bijbelgenootschap zullen evenals de bestaande uitgaven verkrijgbaar zijn in de boekhandel en in de webshop: shop.bijbelgenootschap.be.

Bekijk de complete najaarsaanbieding: